2024-07-082024-07-08https://hdl.handle.net/20.500.14411/6611Atilim University Department of Basic English, have the goal to turn each of you into a member of world citizens highly capable in their field of study. In this way, we also would like to add to the cumulative knowledge level in the world and contribute to the development of our own country. Aware of our responsibilities towards this goal, we constantly update our language teaching approaches and applications. In this process, we utilize the benefits of the technology and we accommodate a tablet-based language teaching model in our classes.Atılım Üniversitesi Temel İngilizce Bölümü olarak her birinizin alanında yetkin birer dünya vatandaşı olarak dünyamızdaki toplam bilgi düzeyinin artırılmasına ve bu yolla ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunmanızı sağlamak öncelikli hedefimizdir. Bu hedefe ulaşmanın sorumluluğu ile dil öğretim uygulamalarımızı sürekli güncellemekteyiz ve bu süreçte teknolojinin nimetlerinden de yararlanarak derslerimizde tablet tabanlı bir öğretim modeli uygulamaktayız.Department of Basic English (Prep School)