Açık inovasyonun dinamiklerini ortaya çıkarmak: Kavramsal bir keşif

Pilot Training
(2016)
The Department of Pilot Training under Atılım University Graduate School of Civil Aviation is a graduate program that opened in 2016. At the Department of Pilot Training, we train pilots in a way that grants them extraordinary qualities at an education and training environment equipped with state-of-the-art technology and equipment, and in English, as the language of global aviation. The PPL(A) and PIC flight stages of the flight training offered by our Department of Pilot Training have been conducted under Atılım University Flight Training School at Zonguldak Çaycuma Airport and Ankara Esenboğa Airport using the hangars of Atılım University, and our Technam aircraft since 2017; while the IR and ME certification training procedures under the CPL(A) education are conducted at Atlantic Flight Academy, AFA Flight School with which we share a cooperation protocol in education. Our graduates become eligible to obtain an ATPL (A) Airline Transfer Pilot License from the Directorate of Civil Aviation with their Undergraduate Diploma. As Atılım University, we would like to welcome you to our Undergraduate Degree program in Pilot Training if you wish to become a pilot who holds a certificate that is valid worldwide, speaks an advanced-level of English, prioritizes flight safety and security, has adopted the culture of aviation, is able to conduct domestic and international flights with adherence to all rules, has adopted the analytical thought process, is able to undertake the duties of leadership and teamwork, have a high level of awareness and is able to make the right decision at the right time.

Son Bu çalışma, açık inovasyonun karmaşık alanlarını keşfetmeyi amaçlamaktadır. \"Açık\" kelimesi, örgütsel bilginin açıkça paylaşılma eylemini ifade eder. Organizasyonlar, geleneksel sınırları aşmak ve gerekli kaynakları elde etmek amacıyla açık inovasyon yaklaşımlarını benimseyerek genişlemektedir. Çalışmanın temel amacı, global ve yerel bakış açıları içeren bir kavramsal çerçeve içinde nonlocal merkeziyet ölçümlerini kapsayan detaylı bir inceleme, karşılaştırma ve analiz sunmaktır. Python NetworkX Programlama Dili kullanılarak, Degree Centrality, Closeness Centrality, Eigenvector Centrality, Betweenness Centrality, Modularity, Community Detection, Vote Rank ve Digital Flaneurs gibi ağ analizi metodolojilerinin kullanımını araştırmaktadır. Bu çalışma, nonlocal merkeziyet ölçümleri, dinamik yetenekler ve açık inovasyon stratejileri arasındaki karmaşık etkileşimi daha iyi anlamak ve incelemek amacını taşımaktadır. Dolayısıyla, açık inovasyon yaklaşımları, dinamik yetenekler ve nonlocal merkeziyet ölçümleri arasındaki bu karmaşık ilişki üzerine sağladığı değerli bakış açılarıyla bilimsel literatüre önemli bir katkı sunmaktadır. Ayrıca, bu araştırma, organizasyonların modern dijital ortamın getirdiği karmaşık zorlukları etkili bir şekilde yönetme, yenilik elde etme ve rekabet avantajını sürdürme konusundaki geniş bilimsel tartışmalara da katkıda bulunmaktadır.

Business and Management Studies: An International Journal